Jeps! Nyt on sitten ekat vieraatkin käyneet katsomassa näitä sivuja. Kiva juttu. Ja viestejäkin ovat jättäneet. Niitä onkin kiva lueskella. Otin taas vinkistä vaarin ja lisäsin tänne sivuilleni linkin Fanin blogiin. Nyt sitten pääsevät tutut ja tuntemattomat helposti blogista toiseen.

Ja siitä lumesta. Emäntä ja isäntä sekä muut ihmiset siirtelevät lunta nyt hiki hatussa paikasta toiseen. Niillä on semmoinen vehje, jota sanotaan kolaksi. Kolalla ne työntelevät lunta isoiksi lumikasoiksi. Ja mä olen ottanut tehtäväkseni vahtia tätä hommaa. Joskus kolaa täytyy vähän komentaa ja purra, jotta se toimisi oikein. Myös lumilapiolle täytyy haukkua ja katuharjan harjaksista täytyy pitää kovaa kiinni, jotta pysyy harjan mukana. Olenpa välillä vienyt koko harjan isännältä ja näyttänyt kuinka homma oikein täytyy hoitaa. Täytyy tässä taas odotella iltaan, että pääsis töihin. Ellei toi naapurin Fani tule hakemaan minua pihalle jo päivällä.

Täytyypä tästä nyt lähteä tarkastamaan onko isäntä kiinnittänyt jalkalistat kunnolla. Eilen havaitsin pieniä puutteita tässä asiassa.