Lauantaina emäntä nukkui pitkään. Yritin käydä sitä pariin otteeseen käydä vähän herättelemässä, mutta ei se meinannut siltikään nousta. Isäntää on ihan turha yrittääkään herättää. Se vaan kääntää kylkeä. Tosin pitää aina silti yrittää. Olivat tulleet edellisenä iltana tosi myöhään kotiin. Lopulta sain sen emännän kuitenkin ylös. Syötiin vähän aamupalaa ja sitten emännällä soi puhelin. Jotain se emäntä puhui metsästä ja valokuvista puhelimessa. Puhelun jälkeen emäntä puki päälle ja lähdettiin sitten pihalle. Lara oli ulkona ja peuhattiin eka vähän Laran kanssa. Emäntä nappasi kuvakin leikeistä. Laitan sen tuohon alas.
303413.jpg

Tarja ja Fanikin tulivat pian pihalle ja sitten lähdettiin lähimetsään. Paineltiin Fanin kanssa polkua pitkin edellä. Välillä piti kääntyä katsomaan, että tuleeko ne eukot siellä perässä. Ja kyllähän ne siellä perässä tulivat. Metsästä oli hakattu puita ja sillä alueella oli maa kuurassa. Emäntä sanoi, että tässä olisi hyvä ottaa pari kuvaa. Me ei kyllä Fanin kanssa jaksettu seisoa (saati istua) kovin kauaa paikallamme yhtäaikaa, joten kunnollista yhteiskuvaa ei saatu, mutta muutama yksittäinen onnistui aika hyvin (aika moni tosin myös epäonnistui). Laitanpa tuohon muutaman kuvan.
Eli tässä minä vähän irvistelen emännälle.

303428.jpg

Seuraavassa Fani ei oikein jaksanut olla paikallaan tai sitten emäntä on vaan liian hidas, mutta tausta on aika hauska, vai mitä?

303444.jpg

Ja laitetaan nyt yksi jotenkin onnistunut kuva, jotta emäntää ei ala hävettää...

303465.jpg

Oli tosi mukava metsäretki. Toivottavasti mennään pian uudestaan!