En olekaan tässä pariin päivää kerennyt  kirjottelemaan, kun viikonloppuisin ei viitsisi istua koneen äärellä. Perjantai alkoi hiukan tavanomaisesta poikkeavasti, kun isäntä heräsi ennen emäntää. Ja kaiken lisäksi se jäi sinne punkan pohjalle köllöttämään vielä, kun isäntä lähti töihin. Lopulta se sitten nousi ylös joskus puoli yhdeksän aikaan.
Sitten aamupalan ja -lenkin jälkeen alettiinkin hommiin. Emännällä oli aamuprojektina täyttää täytekakku. Yritin kovasti maistaa pöydällä olevaa täytekakun pohjaa, mutta en uskaltanut, kun emännällä tuntuu välillä olevan silmät selässäkin. Aina kun pääsin tarpeeksi lähelle kakkua niin johan alkoi meteli. Lopulta totesin, että on ehkä turvallisempaa olla vahtimassa, että josko siltä emännältä tipahtaisi hiukka mansikkahilloa lattialle.
Tämä jälkeen lähdettiin sitten pihalle ja haettiin myös Fani mukaan. Alkuun peuhattiin vain keskenämme, mutta sitten huomasimme, että naapuritalon Lara on myös pihalla. Otettiin Larakin siis mukaan leikkiin ja viiletettiin tuhatta ja sataa ympäri lumihankea. Mä joudun aina välillä tekemään Fanille ja Laralle tietä sinne lumihankeen. Niillä kun on molemmilla niin lyhyet jalat, että hyvä kun nenä näkyy lumihangesta, jos ei meitsi vähän auta kavereita mäessä.
Seuraavaksi sitten lähdettiinkin Erjalle. Sieltä saa aina herkkuja. Tällä kertaa sain kalkkunankaulaa. Siellä on aina kiva käydä vaikka joutuukin kulkemaan sellaisista inhottavan liukkaista rappusista. Onneksi siinä on vain muutama rappunen ja loppumatkan pääseekin hississä.
Sitten Erjalta lähdettiinkin Tiina-tädille, mutta Tiina ei ollutkaan kotona. Ihan tylsää, kun se aina pitää niin kovaa meteliä, kun mä käyn ja rapsuttaa ja silittää kovasti. Siellä mä sitten autoin mammaa koristelemaan kakkua. Ja vaikka kuinka kovasti vahdin, niin ei sieltä tipahtanut yhtään kermavaahtoa. Mikä pettymys. Illallla jouduinkin sitten jäämään yksin kotiin kun isäntäväki lähti juhlimaan Tiinan yllärisynttäreitä. Onneksi Fani ja Tarja tulivat hakemaan pihalle. Isäntäväkikin pääsi kotiin joskus yömyöhään.
Lauantaina sitten oltiinkin koko konkkaronkka yhdessä kotona. Välillä käytiin vähän ulkoilemassa, kun oli niin mahtava keli. Aurinko paistoi ja oli jonkin verran pakkasta. Ottipa emäntä minusta ja Fanista kuvankin. Laitan sen tuonne alle. Kuva onnistui aikas hyvin vaikka emme Fanin kanssa meinanneet jaksaa istuskella paikallamme samanaikaisesti kovin kauaa.

249417.jpg